Tapas/voorgerechten
Broodjes met dips.
Geroosterd brood met tomaat (2st.)
Spaanse kaas.
Tomaat met buffelmozzarella.
Uit de oven met guacamole.
Met ajilio.
Gevulde auberginerolletjes.
Gefrituurde uienringen.
Feta uit de oven.
(2st.)
In knoflookolie.
Met krab, kaas & zure room ( 2st.)
Gefrituurde inktvisringen.
Gefrituurde ansjovis.
Spiesjes van varkenshaas (2st.)
Kipspies met rijst & atjar.
Pittige kippenvleugels (3st.)
(4st.)
Pittige spare-ribs.
Vraag naar ons verrassing menu!
Hoofdgerechten
Een uitgebreide proeverij van verschillende gerechten waar Tante Toer bekend om staat.
Een traditioneel Indonesisch stoofpotje van rundvlees.
Malse stukjes kipdij, gesmoord is een sambal-ketjapsaus.
Gemarineerde stukjes varkenshaas, geserveerd met een huisgemaakte pindasaus met rijst of met friet.
Spiesjes van varkenshaas in Moorse kruiden uit Valencia met friet en salade.
Mexicaanse gekruide biefreepjes met veel verse groenten op een hete plaat met tortilla’s en sausjes.
Mexicaanse tortilla’s gevuld met pulled chicken overbakken met kaas.
Malse stukjes ossenhaas met stroganoffsaus van tante Till met friet en salade.
Mexicaanse tortillas gevuld met kruidig gehakt en groenten met salade.
Sappig stuk vlees (350 gram) met friet en salade.
Tortilla’s gevuld met krab, gegratineerd met kaas en zure room.
Grote gamba’s gemarineerd in Mexicaanse kruiden met friet en salade (ongepeld)
Diverse soorten vis in een rode curry met verse groenten.
In een licht pittige ketjapsaus met rijst en atjar.
In een licht pittige ketjapsaus met rijst en atjar.
Tempeh en boontjes met rijst en atjar.
Mexicaans gekruide groenten met tortillas en dips.
Verse groenten in een rode curry met rijst.
Tortillas gevuld met Mexicaans gekruide groenten met salade.
In een licht pittige paprika tomatensaus.
Ons eten kan sporen van allergenen bevatten!
Soep
Indonesische kippensoep.
Toetje
Chocolademousse.
Met seizoensfruit.
Met witte chocolade, snickers en karamel zeezout ijs.
Met appeltaartijs.
Eethuis tante Toer
Contact
Eethuis Tante Toer
Jodenstraat 45
5911 HJ Venlo
(077) 354 80 32